Corvin Búvóhely Budapest

Gyakori Kérdések:

 

K: Egyedül, vagy többen is mehetünk (3-4 fő?!)
V: A búvóhely csak párok részére kiadó! Prostikat, ittas egyéneket, ápolatlan személyeket NEM engedünk be az apartmanjainkba! Ha többes gabalyodásra vágytok, vagy castingolni szeretnétek azt máshol tegyétek meg. Ilyesmit NEM támogatunk!


K: Mi van ha nem értek el? Nem kapcsolható a szám? Stb.
V: A napokban többen is jelezték hogy a számunk hívásakor azt mondta be a szolgáltató hogy a "hívott szám nem kapcsolható" vagy "előfizető nem kapcsolható". Nos, a számunk él. Csak a technika ördöge játszik néha (nem csak velünk).! Ha nem értek el azonnal, vagy ilyesmit tapasztaltok ne ijedjetek meg hanem hívjatok újra.:-)

 

K: Miért jobb hozzánk jönni, mint motelbe?
V: A motelben portás is van! Nálunk átveheted a kulcsot még a partnered megérkezése előtt. Így úgy fogadhatod a hölgyet mintha a saját lakásodban lennél. Neki nem kell találkoznia harmadik személlyel!


K: Mennyivel előtte szóljak ha foglalni szeretnék?
V: Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 3-4órával. Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 24óráig, hétfőtől-vasárnapig.

 

K: Mi van ha hívsz, de nem vesszük fel?
V: Folyamatosan telefon közelben vagyunk. De lehet olyan szituáció amiért nem tudjuk felvenni a telefont (erre max.1% esély van). Ilyen esetben vissza hívunk (csak diszkréten megcsörgetünk!). Sajnos volt már rá példa hogy a szolgáltató hibájából nem volt elérhető a számunk. Ilyenkor NE keseredj el! Hívj újra később!:-)

 

K: Mi van ha hívsz, de nem elérhető a telefonszámunk?
V: A legfontosabb: ne ess kétségbe! Elöfordult már hogy a szolgáltató antennát karbantartott, meg hasonlók így nem volt elérhető a telefonszámunk. Ez ritka mint a fehér holló! :-) Ha nem érsz el, próbálkozz később!


K: Milyenek a lakások?
V: Minden, általunk kínált apartman új építésű. Minden esetben IKEA-s bútorokkal felszerelt, ízlésesen berendezett, hangulatos és diszkrét. Így mindegyik kiemelten jó állapotban áll a vendégeink rendelkezésére.

 

K: Mi található a lakásokban? Van e szórakozási lehetőség?
V: Két fő részére: friss ágynemű, törölköző, tusfürdő stb. Lakásainkban található TV, rádió, dvd (USB csatlakozási lehetőség), Wi-Fi (utóbbi lakásonként változhat). Tehát a kikapcsolódás garantált.:-)


K: Mikor kell fizetnem? Hogy tudok távozni?
V: Fizetni érkezéskor kell előre a helyszínen, ha el akartok menni, csak ki sétáltok.(A kulcsot előre megbeszélt helyen kell hagyni).

 

K: Mikor kapom meg a kulcsot?
V: A helyszínen, a kollégánk adja át a megbeszélt időben. Ha te szeretnéd fogadni (egyedül) a partnered, akkor a kulcsot előbb is át veheted (itt nem órákra gondolunk, hanem 10-15 perccel a megbeszélt idő előtt).

 

K: Akkor van ott valaki a lakásban?
V: Nincs, a lakás üres. Csak ketten lesztek. (A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba!)

 

K: Az árak hány emberre vonatkoznak?
V: A listaáraink minden esetben páronként értendők! Tehát rád és a partneredre vonatkoznak. (A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba!)

 

K: Mi hárman szeretnénk menni. Van rá mód?!
V: Nincs. A lakásban csak az a KÉT személy tartózkodhat aki kivette. Harmadik személy látogatóba sem mehet be az apartmanba! Továbbá prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket SEM fogadunk az apartmanjainkban!

 

K: Olvastam hogy este 19-20óra után már csak egész estére bérelhetünk. Ez azt jelenti hogy ott kell maradnunk reggelig?!
V: Nem! Ez azt jelenti hogy este 20óra után már csak egész éjszakára bérelhettek. Erre van egy kedvező csomagunk, ami este 20órától, reggel 8-ig tart. Ennek díjáról az "ÁRAINK" menüpontban olvashatsz. Persze ha előbb szeretnétek távozni a lakásól, akkor előbb is mehettek. De a fent említett díjat akkor is ki kell fizetni.

 

K: Összetörtem valamit, mi a teendő?
V: Ha ilyen történik, kérlek jelezzétek. A kárt természetesen meg kell téríteni. Bármiféle komolyabb (szándékos) rongálás, eltulajdonítás/lopás automatikus feljelentést von maga után!

 

K: Nagyobb rendetlenséget hagytunk magunk után. Mi a teendő?

V: Az extra takarításnak extra költsége van, aminek a díja: 3000Ft.

 

K: Használhatunk olajat a lakásban?
V: Nem! Az ágynemű rosszul viseli az olajat. Egy garnitura ára: 5000Ft Ez érvényes a matracra is (mármint az hogy vigyázzatok rá!)! Tehát ha valaki a matracot, illetve az ágyneműt olyan szinten koszolja össze (nem csupán olajjal!) ami hagyományos mossásal nem szedhető már ki, meg kell térítenie az árát!

 

K: Hova dobhatom a szemetet?
V: A konyhában, szobában találtok szemetest. Hamut és csikket a szemetesbe NE önts!

 

K: Dohányozhatunk az apartmanokban? V: Nem! A dohányzás az apartmanokban tilos! Ahol van erkély vagy kertrész (Pl.: C1 apartman, CG apartman), ott az erkélyen illetve a kertben lehet dohányozni, a lakásokban sehol sem!

 

K: El kell mosnunk a poharakat, tányérokat amiket használtunk?
V: Nem! A mosogatás a mi dolgunk. Nektek csak jól kell érezni magatokat.:-)

 

K: Hol találok ágyneműt, törölközőt?
V: Az ágyneműt már frissen az ágyon találjátok, a törölköző is ki lesz készítve. Az árban amit kifizettek egy garnitúra van benne: 1-1 törcsi, 1 lepedő, és a párnák (ezek mind az ágyon kikészítve fogadnak majd). Kérünk midnenkit csak a kikészített ágyneműt használja! Köszönjük!

 

K: E-mailben is foglalhatok?
V: Nem. Foglalni csak telefonon, számkijelzéssel tudsz! (Rejtett számos hívásokat, vezetékes vagy munkahelyi számokat nem veszünk fel!)

 

K: Szabad e gyertyát gyújtani?
V: A tűzveszély, illetve a nehezen eltávolítható faggyú miatt a GYERTYA GYÚJTÁS TILOS!

 

K: Szabad e hangoskodni? V: Nem! Az apartmanok társasházakban találhatók, melyeknek a szabályzata tiltja a hangoskodást! Ha valaki nem tartja be a szabályt megszakítjuk az ott tartózkodását! Ti kultúrált és diszkrét lakásokat vártok el tőlünk, mi pedig kultúrált viselkedést!

 

K: Nem jött el a partnerem, valami közbe jött. Mi a teendő?!
V: A foglalás szóbeli szerződésnek minősül! A foglalást 24 órán belül már nem mondhatod le! Azt vagy aznap, vagy legközelebb ki kell fizetned (vagy átutalással is rendezheted)! Ha még időben jelzed (előző nap 12óráig díjmentesen lemondhatod a foglalást) akkor törlünk és nincs semmi anyagi vonzata a dolognak.

 

K: Késünk: Nem találtunk parkoló helyet, dugó volt a városban, nem jött a megbeszélt időben a partnerem stb.
V: Nálunk fontos a pontosság! Ha nem értek oda a megbeszélt időben, a kollégám nem tud rátok várni, mivel tovább kell mennie a többi lakáshoz. (Igazságtalanság lenne ha más, aki pontosan érkezik azért ne kapja meg a kulcsot mert TI késtek!) Tehát a késés a TE felelősséged. Ha nem tudod időben átvenni a kulcsot számolni kell azzal hogy csak 1 vagy másfél óra múlva kapod meg a lefoglalt lakás kulcsát. A fizetendő díj ettől nem változik, sem a távozás időpontja! A késést mindenképp (előre!) jelezzétek! Ne akkor csörögjetek ha már ott kellene lenni a megbeszélt helyen és időben! Köszönjük!

 

K: Kocsival jövök. Hol tudok parkolni?


V: - A Corvin negyedben nem rég fizetős lett a parkolás, de sok parkoló van a Sétány közelében:

 

1. A Corvin Plaza mélygarázsában (24 órás garázs) hétvégén ingyenes a parkolás (szombat-vasárnap), hétközben pedig az első óra ingyenes, utána óránként kell fizetni.

 

2.Őrzött parkoló (200Ft/óra) a Leonardo Da Vinci utcában is (az utca keresztül szeli a Corvin sétányt). A parkoló nyitott, nem fedett:

 

3. Őrzött parkoló a Corvin Parkolóházban (0-24-es parkoló), 300Ft/óra. A parkoló fedett! Van fél napi jegy és napi jegy is. Link: Corvin Parkolóház

 

4. Ha ennyi parkolási lehetőség sem elég, használd a "holparkoljak.hu" oldalát. Link: holparkoljak.hu

 

Kérjük ha kocsival érkezel, számolj azzal is hogy le kell parkolnod is kell. Mindenképp előbb érkezettek, ne késsetek emiatt! Köszönjük!

 

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljetek a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessétek át. Köszönjük! A rendetleneket és azokat akik nem tartják be a szabályokat NEM fogadjuk legközelebb.

 

www.buvohely-budapest.com - www.szoba-orakra.com - www.buvohely.iwk.hu - www.buvohely.club.hu