Corvin Búvóhely Budapest

 

- Megközelítés Corvin búvóhely (VIII. kerületi apartman - Corvin Sétányon a Corvin Negyedben)

 

Parkolás autóval: az utcában és a környező utcákban is ingyenes! Ha örzött helyen szeretnéd tudni a kocsid akkor minden utcában van őrzött parkoló is. Továbbá a Corvin Plaza mélygarázsában az első óra parkolás ingyenes, midnen megkezdett óra 250Ft.

Újpest-Központ (Újpest Városkapu vonatmegálló, illetve az Árpád hídi puszpályaudvar) felől: M3-as metróval a Corvin Negyed megállóig onnan a Corvin Mozit megkerülve csak átsétáltok a Corvin Plázán és hátul kilépve máris a Corvin Sétányon vagytok (a metrótól és a villamostól is 4-5 perc séta csupán) Menetrend: http://bkv.hu/metro/M3_vissza.pdf

Kőbánya-Kispest (Repülőtér, valamint a Népligeti buszpályaudvar) felől: M3-as metróval a Corvin Negyed megállóig onnan a Corvin Mozit megkerülve csak átsétáltok a Corvin Plázán és hátul kilépve máris a Corvin Sétányon vagytok (a metrótól és a villamostól is 4-5 perc séta csupán) Menetrend: http://bkv.hu/metro/M3_.pdf

Budáról (Széll Kálmán tér felől, illetve a Nyugati Pályaudvar felől): 4 vagy a 6 villamossal a Széll Kálmán tértől a Corvin Negyed megállóig. Menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pdf

Budáról (Új-Buda Központ felől: a 4-es villamossal a Corvin Negyed megállóig. Menetrend: http://bkv.hu/villamos/4vissza.pdf

Budáról (A Móricz Zsigmond Körtér felől): a 6-os villamossal a Corvin Negyed megállóig. Menetrend: http://bkv.hu/villamos/6vissza.pdf

Keleti Pályaudvar, Örs vezér tere felől: A 2-es metróval a Blaha Lujza térig, onnan a 4-6 villamossal a Corvin Negyedig. 2-es metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M2vissza.pdf 4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pdf

Déli Pályaudvar felől: A 2-es metróval a Blaha Lujza térig, onnan a 4-6 villamossal a Corvin Negyedig. 2-es metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M2vissza.pdf 4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pdf

 

- Megközelítés Belvárosi búvóhely (V. kerületi apartman - Sarok káddal a Deák Ferenc Tér mellett

 

Parkolás autóval:

 

Az utcában és a környező utcákban is fizetős!

 

Parkolási lehetőségek a közelben:

 

http://www.holparkoljak.hu/parkolo/Bazilika%20Gar%C3%A1zs

http://www.holparkoljak.hu/parkolo/Erzs%C3%A9bet%20Parkol%C3%B3

http://www.holparkoljak.hu/parkolo/Sas%20utca


Tömegközlekedés a közelben:

 

Buszok:

 

9-es busz (Deák Ferenc Tér)
16-os busz (Hild tér)
105-ös busz (Hild tér)

 

Villamosok:

 

47-es villamos (Deák Ferenc Tér)
47/B villamos (Deák Ferenc Tér)
49-es villamos (Deák Ferenc Tér)

 

Éjszakai járatok:

 

916-os busz (Hild tér)
990-es busz (Hild tér)

 

Metró:

 

M1 metró (Deák Ferenc tér)
M2 metró (Deák Ferenc tér)
M3 metró (Deák Ferenc tér)

 

- Megközelítés XIII.ker búvóhely (XIII. kerületi apartman - Frangepán utca - az Árpád hídnál)

 

Parkolás autóval: az utcában (az apartman környékén mindig van parkolóhely).

Nyugati pályaudvar felől: M3-as metróval az Árpád Híd-i metró megállóig, onnan sétálva 5 perc. Menetrend: http://bkv.hu/metro/m3_.pdf

Újpest-Központ felől (illetve, Újpest Városkapu vonatmegálló): M3-as metróval az Árpád hídi metró megállóig. Onnan 5 perc séta. Menetrend: http://bkv.hu/metro/m3_vissza.pdf

Keleti pályaudvartól: 79-s trolival a 11. megálló a Dózsa György útnál kell leszállni. Onnan 1 megálló az Árpád Híd, metróval (lásd fentebb). 79-es troli menetrendje: http://bkv.hu/troli/79.pdf Metró menetrendje: http://bkv.hu/metro/m3_.pdf

Déli pályaudvartól: 2-es Metróval a Deák Térig, ott át kell szállni a 3-as metróra. A 3-as metróval az Árpád Híd megállóig kell menni. 2-es metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M2.pdf 3-as metró menetrend: http://bkv.hu/metro/m3_.pdf

Kőbánya-Kispest (Repülőtér, valamint a Népligeti buszpályaudvar) felől: M3-as metróval az Árpád Híd megállóig onnan 5 perc séta csupán. Menetrend:http://bkv.hu/metro/M3_.pdf

Árpád híd-i (sárga) buszpályaudvar felől: 5 perc séta. :-)

 

Kérünk mindenkit hogy rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel!

 

Ha még több részletre vagy kíváncsi (Foglalás menete, parkolás, szabályok) OLVASD EL A Gyakori Kérdések részt (Felső menü)!

 

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljetek a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessétek át. Köszönjük! A rendetleneket és azokat akik nem tartják be a szabályokat NEM fogadjuk legközelebb.

 

www.buvohely-budapest.com - www.szoba-orakra.com - www.buvohely.iwk.hu - www.buvohely.club.hu

 

Megközelítés IX.ker búvóhelyek (IX. kerületi apartmanok - Dandár utcai búvóhely - Közel a Lechner Ödön fasorhoz és a Mester utcához, a Haller utcához és a Lenhossék utcához)

 

 

- Dandár apartman (külön hálós + nappalis apartman a Dandár utcában (2 percre a Lechner Ödön fasortól és a Mester utcától), kádas fürdő, nagy francia ágy, belső kertre néző erkély, csodálatos panoráma, digitális TV) Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Dandár apartman - ra.

- Toscana Kert Mediterrán apartman (egy légteres, amerikai konyhás, erkélyes apartman - Éld át az igazi mediterrán hangulatot! Foglalj most! Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz aToscana Kert Mediterrán apartman- ra.

- Haller utcai apartman (Zöld a belvárosban) - Egy légteres, amerikai konyhás apartman - erkély nincs. LCD tv, Digitális tv, tejesen felszelert konyha. Zuhanyzós fürdőszoba. Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Haller apartman- ra.

 

Parkolás autóval:

- Dandár utcában és a környező utcákban is fizetős! Ha örzött helyen szeretnéd tudni a kocsid akkor minden utcában van őrzött parkoló is. További infót a parkoló helyekről a GY.I.K.-ban (felső menü) találsz (az oldal alján)

- Haller utcában az épület mellett ingyenes, maga a Haller utca fizetős!

- Toscana Kert (Lenhossék utcában) és a környező utcákban is fizetős!

 

Haller utca megközelítése: Nagyvárad tér felől villamossal, Mester utca felől sétálva. Duna parttól a Soroksárin befordulva a Haller utcában a Shell benzinkútig kell menni (kocsival, villamossal egyaránt megközelíthető így).

 

Toscana kert megközelítése: Nagyvárad tér felől villamossal, Mester utcáig, onnan sétálva fél perc. Duna parttól a Soroksárin befordulva a Haller utca - Mester sarokig kell menni, onnan sétálva fél perc. Körút felől: villamossal (a Haller kereszteződés előtt kell leszállni), onnan fél perc sétálva.

 

Dandár utca megközelítése:

Újpest-Központ (Újpest Városkapu vonatmegálló, illetve az Árpád hídi puszpályaudvar) felől: M3-as metróval a Corvin Negyed megállóig, onnan a 4-6-os villamossal 1 megálló a Mester utca. A Mester utcai megállótól max 5-7 perc séta a Dandár utcai búvóhely.

M3 metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M3_vissza.pdf

 

Kőbánya-Kispest (Repülőtér, valamint a Népligeti buszpályaudvar) felől: M3-as metróval a Corvin Negyed megállóig onnan a 4-6-os villamossal 1 megálló a Mester utca. A Mester utcai megállótól max 5-7 perc séta a Dandár utcai búvóhely.

M3 metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M3_.pdf

 

Budáról (Új-Buda Központ felől, Móricz Zsigmon körtér, Fehérvári út felől): 4 vagy a 6 villamossal a Mester utcai megállóig, onnan a 4-6-os villamossal a Mester utcáig. A Mester utcai megállótól max 5-7 perc séta a Dandár utcai búvóhely.

4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pdf

 

Budáról a Kelenföldi pályaudvarról illetve a 4-es metrótól: Újbuda Központ megállóig a 4-es metróval, onnan a 4-6-os villamossal a Mester utcáig. A Mester utcai megállótól max 5-7 perc séta a Dandár utcai búvóhely.

4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pdf

4-es metró menetrend: http://www.bkk.hu/menetrendek/#M4

 

Keleti Pályaudvar, Örs vezér tere felől: A 2-es metróval a Blaha Lujza térig, onnan a 4-6 villamossal a Mester utcáig. A Mester utcai megállótól max 5-7 perc séta a Dandár utcai búvóhely.

2-es metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M2vissza.pdf 4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pdf

 

Déli Pályaudvar felől: A 2-es metróval a Blaha Lujza térig,onnan a 4-6 villamossal a Mester utcáig. A Mester utcai megállótól max 5-7 perc séta a Dandár utcai búvóhely.

2-es metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M2vissza.pdf

4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pd

 

- Dandár apartman (külön hálós + nappalis apartman a Dandár utcában (2 percre a Lechner Ödön fasortól és a Mester utcától), kádas fürdő, nagy francia ágy, belső kertre néző erkély, csodálatos panoráma, digitális TV) Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Dandár apartman - ra.

- Toscana Kert Mediterrán apartman (egy légteres, amerikai konyhás, erkélyes apartman - Éld át az igazi mediterrán hangulatot! Foglalj most! Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz aToscana Kert Mediterrán apartman- ra.

 

- Haller utcai apartman (Zöld a belvárosban) - Egy légteres, amerikai konyhás apartman - erkély nincs. LCD tv, Digitális tv, tejesen felszelert konyha. Zuhanyzós fürdőszoba. Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Haller apartman- ra.

Google kód